Logotyp för Garageportexperten Umeå

Garageportexperten/Portbolaget Umeå

Spinnvägen 1
903 61  UMEÅ

Tfn: 090-120620

I vår utställning på Spinnvägen 1 kan du se och testa garage- och industriportar från de ledande tillverkarna i Sverige och Europa. Förutom garageportar har vi även ytterdörrar, port- och grindöppnare samt diverse andra tillbehör i vårt sortiment.

Garageportexperten i Umeå säljer och monterar garage- och industriportar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, butiker och industrier. Vi utför kompletta portmontage på samtliga leverantörers garage- och industriportar samt även säkerhets-besiktningar av gamla garageportar.

GARAGEPORTAR / GARAGELÄNGOR
Följande ingår i våra populära portpaket: - Hembesök med måttagning och konsultation - Nedmontering och bortforsling av den gamla porten samt rivningsmaterial - Anpassning av öppningen med nytt smygvirke - Montering av ny garageport och garageportsmotor - Städning och generösa garantier.

INDUSTRIPORTAR
Behöver ni en helt ny industriport, grind eller maskineri? Tveka inte att kontakta oss för en offert. Garageportexperten är en helt fristående aktör som inte är beroende av endast en leverantör. Vi är auktoriserade återförsäljare för Hörmann industriportar samt Reco vikportar. Vi har mångårig erfarenhet av portstyrning, grindstyrning mm. Kontakta oss för en diskussion hur vi kan ta hand om era portars underhållsbehov eller beställ en kostnadsfri översyn av ert portbestånd så återkommer vi med ett förslag. Självklart tar vi även hand om akuta eller brådskande ärenden.

Välkommen till oss på Garageportexperten!

Öppettider

Mån: 13:00 - 19:00
Tis: Stängt
Ons: Stängt
Tors: 13:00 - 16:30
Fre: Stängt
Lör: Stängt
Sön: Stängt

Hjälper dig hitta rätt

Umeås mest kompletta leverantör av portar och dörrar!

Bransch:
Bygg Renovering
Möbler Mattor EM Möbler Umeå Grubbevägen 9
903 54 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Lokalvård Sanering Dammvippan Västra Tingsvägen 14
903 62 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Hår- & Hudvård Atelje 3 Saxar Umeå Larmgatan 2
903 22 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Konsulter Programvara EVRY Sverige Hovrättsgatan 5
903 25 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Lokalvård Sanering Bra Städ Umeå Umestans Företagspark
903 47 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Social omsorg L&S Gruppen Umeå Företagspark H..
903 47 UMEÅ
» Mer infoKartnål