Logotyp för Garageportexperten Umeå

Garageportexperten Umeå

Spinnvägen 1
903 61  UMEÅ

Tfn: 090-120620

I vår utställning på Spinnvägen 1 kan du se och testa garage- och industriportar från de ledande tillverkarna i Sverige och Europa. Förutom garageportar har vi även ytterdörrar, port- och grindöppnare samt diverse andra tillbehör i vårt sortiment.

Garageportexperten i Umeå säljer och monterar garage- och industriportar till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, butiker och industrier. Vi utför kompletta portmontage på samtliga leverantörers garage- och industriportar samt även säkerhets-besiktningar av gamla garageportar.

GARAGEPORTAR / GARAGELÄNGOR
Följande ingår i våra populära portpaket: - Hembesök med måttagning och konsultation - Nedmontering och bortforsling av den gamla porten samt rivningsmaterial - Anpassning av öppningen med nytt smygvirke - Montering av ny garageport och garageportsmotor - Städning och generösa garantier.

INDUSTRIPORTAR
Behöver ni en helt ny industriport, grind eller maskineri? Tveka inte att kontakta oss för en offert. Garageportexperten är en helt fristående aktör som inte är beroende av endast en leverantör. Vi är auktoriserade återförsäljare för Hörmann industriportar samt Reco vikportar. Vi har mångårig erfarenhet av portstyrning, grindstyrning mm. Kontakta oss för en diskussion hur vi kan ta hand om era portars underhållsbehov eller beställ en kostnadsfri översyn av ert portbestånd så återkommer vi med ett förslag. Självklart tar vi även hand om akuta eller brådskande ärenden.

För utställningens öppettider se vår hemsida. Telefontider 7.30-12.00, 13.00-16.30.

Välkommen till oss på Garageportexperten!

Hjälper dig hitta rätt

Umeås mest kompletta leverantör av portar och dörrar!

Bransch:
Bygg Renovering
Blomsterhandel Plants.. Blomsterlandet i U.. Sandåsvägen 35
903 60 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Möbler Mattor EM Möbler Umeå Grubbevägen 9
903 54 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Byggnation GREAB Bygg AB Kabelvägen 1 E
901 33 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Däck Nymans Däckservice Kabelvägen 6
901 33 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Husvagnar Husbilar Sl.. Caravan Center Godsvägen 13
901 33 UMEÅ
» Mer infoKartnål
Grund- & Förskola Waldorfsgymnasiet Sockenvägen 26
903 62 UMEÅ
» Mer infoKartnål